Appartement Spaarndammerbuurt

Interieur- en kleuradvies van het 2-verdiepingen appartement

Heleen en Willem verhuizden van Utrecht naar Amsterdam.
Heleen vroeg mij om oud en nieuw meubilair te combineren in het nieuwe appartement. Omdat de smaken van haar en haar vriend nogal verschilden, heb ik ze gevraagd hun eigen voorbeelden toe te sturen. Uiteindelijk is het belangrijk dat zij zich allebei op hun gemak voelen én hun beider smaak terugkomt in hun appartement. 

Ik was blij en verrast met de lef die uit hun voorbeelden sprak.
We ontmoetten elkaar op locatie en heb ik mijn ideeën bij hun gepolst. Zij waren bijvoorbeeld meteen enthousiast om in de keuken alleen de tegelfront te vervangen en om de keuken qua kleurgebruik bij de woonruimte te trekken. Ik legde uit dat het in dit geval voldoende is alleen de tegelfront te vervangen om zo een andere uitstraling te verkrijgen. Dit scheelt ook in het budget. Met het kleurgebruik konden we de keuken bij de woonkamer betrekken.

De gepolste ideeën heb ik toen uitgewerkt en de tweede keer op locatie in een visuele presentatie laten zien. Deze werden door Heleen & Willem goedgekeurd en ter plekke gefine tuned. Uiteindelijk kregen zij voor een goed financieel overzicht een excel sheet in handen, waar zij vanuit de ingevoerde suggesties zelf hun keuzes konden bepalen. Ter afronding van de opdracht was ik nog eenmaal op locatie om de laatste vragen en kleurkeuzes door te spreken voor de final touch.

Het resultaat is een appartement die sfeervol en kleurrijk is en warmte uitstraalt.
Je kunt het huis ook huren via airbnb. Neem een kijkje!

Image
Image

Aanbeveling Heleen

Ilona heeft een ontzettend mooie opdracht afgeleverd bij het inrichten van ons huis op de Spaarndammerstraat na onze verhuizing; van begin tot het einde van het traject was ze betrokken, kwam met mooie ideeën en dat heeft geresulteerd in een geweldig thuis met sfeer, kleur, maar ook de rust die je er nodig hebt. Ilona denkt mee met de grote vraagstukken ‘hoe richt ik mijn thuiswerkplek in’ tot de details waar je mooie meubelen etc kan kopen en wat het kost (inclusief excel sheet!). Ik raad Ilona van harte aan voor interieur en stijladvies op elk niveau!

voor

Image

na

Image

voor

Image

na

Image

Interesse? Je wilt meer weten?

Bel me, of laat even een berichtje achter!

Interesse? Je wilt meer weten?

Bel me, of laat even een berichtje achter!

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /setinmotion
  /ilona_setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving holistisch stimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Gevestigd in Amsterdam Oost

Volg me op Instagram