Ziens- & Werkwijze

Interieuradvies dat echt bij jou past. En dat de ruimte tot zijn recht laat komen. Voor je thuis én je zorgruimte.

Een woon- of werkplek kan je onrustig en moe maken. Of het kan je juist ondersteunen, energie geven en rust bieden. Je voelt je erin opgenomen, beschermd, levend, levendig en veilig. En dit heeft alles met mijn visie op interieur- en kleuradvies te maken.

Daarin zijn verbinding, zorg (het onvertaalbare care) en aandacht mijn leidraad. 

De derde huid

De ruimte waarin je leeft of werkt bestaat uit meer dan vier muren met een dak, wat kleur op de muren, allerlei meubilair, een vloerkleed en ander materiaal. Ik noem het vaak de derde huid: de eerste is je eigen huid, de tweede huid zijn de kleren die je omhullen en de derde huid is de ruimte waar je dagelijks bent. Aandacht en zorg voor je woon- of werkplek is dan ook geen luxe, maar wezenlijk voor een gevoel van welzijn. 

 

Verbonden met je woon- of werkplek

Ik help je om de verbinding met je woon- of werkplek te leggen of te versterken. Zodat die echt bij jou past, bij je cliënten, je werk of activiteiten. Dat klinkt misschien abstract, en het is juist heel praktisch en toepasbaar. 

Mijn holistische aanpak begint met vragen en vooral luisteren, ook naar de ruimte zelf. Wie wonen of werken er? Wat heb jij, hebben jullie nodig? Hoe kan je woon- of werkplek een ruimte zijn om te ontspannen, op te laden, creatief en productief zijn, terug te trekken, te vieren, vertrouwen te voelen? Wat heeft de ruimte zelf nodig, wat is de functie? Hoe zit ‘t met licht, geluid, energie, geur, materiaal, kleur, indeling, vorm, locatie …? Hoe komt dat allemaal samen het beste tot zijn recht? En het maakt niet uit welke stijl je voorkeur heeft.  

Ilona Kröber van Set in Motion

Profielfoto's: Anneke Hymmen

Uiterst persoonlijk advies

Ik werk met verschillende pakketten, van compact tot heel uitgebreid. Elk pakket levert een samenhangend, doordacht en praktisch advies op, stapsgewijs ontwikkeld samen met jou. En een uiterst persoonlijk advies. Omdat elke ruimte en elk mens uniek is.

 

Feng Shui

In al mijn adviezen zit Feng Shui verweven. Die eeuwenoude Chinese filosofie gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is: voorwerpen, planten, mensen, dieren, gevoelens, gedachten … En dat alles levensenergie, chi, heeft. Dus ook je huis, woonkamer, gang, slaapkamer of werkplek. Soms voel je je, bewust of onbewust, op die ene plek geblokkeerd en op de andere juist licht en levendig. 

Feng Shui als methode helpt herkennen waar dat aan ligt én geeft inzicht in welke ingrepen behulpzaam zijn, in bijvoorbeeld indeling, meubels, licht, kleuren, materiaal. Zo komt je ruimte weer in balans, kan de energie, de chi, weer stromen en voel jij je beter op die plek. Het is een heel praktische methode, met heel zichtbaar resultaat.

Interesse? Of wil je meer weten?

Laat even een berichtje achter dan bel ik je terug

Interesse? Of wil je meer weten?

Laat even een berichtje achter dan bel ik je terug

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /setinmotion
  /ilona_setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving holistisch stimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Gevestigd in Amsterdam Oost

Volg me op Instagram