Over Ilona

Waarom voel je je in sommige ruimtes op je gemak en in andere ruimtes niet?

Ilona Kröber

Deze vraag hield me jaren bezig en resulteerde na mijn opleiding en werk als textielontwerpster in mijn studie Binnenhuisarchitectuur. Tijdens mijn studie besefte ik door goede docenten, dat ruimtes inrichten veel meer is dan alleen maar meubilair in een ruimte plaatsen en klaar. 

Ruimtelijk besef had ik gelukkig in jaren opgedaan, als lid van een stijldans formatie. De beelden die we neerzetten met 16 dansers had alles te maken met ruimtelijke beelden en optimaal gebruik maken van de ruimte. Daarom zijn dansvoorstellingen nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor mij.

Werkwijze

Daarom beleef ik ruimtes en interieurs ook het beste, als ik er doorheen beweeg en komen zo ook de beste ideeën en antwoorden in me op. Ik maak verbinding met de specifieke ruimte, vraag me af wat de ruimte nodig heeft in combinatie met de wensen van de gebruiker en de benodigde functie, zodat een geheel vanuit deze factoren kan ontstaan.

O.a. dieptewerking is essentieel voor een ruimte, zodat het interieur niet plat en 2 dimensionaal wordt. Dat de ruimtes na een tijdje niet flets worden, maar dat je steeds weer blij en geboeid wordt van je eigen huis/werkruimtes. Als de ruimte bij jou als gebruiker past, daar wordt ik blij van.

Complete service bieden

Voor het omzetten van een plan/pakket werkt Set in Motion samen met gepassioneerde en vakbekwame specialisten, om jou een totale service te kunnen bieden.

ilonakroberportrait-.jpg

Interesse? Of wil je meer weten?

Laat even een berichtje achter dan bel ik je terug

Interesse? Of wil je meer weten?

Laat even een berichtje achter dan bel ik je terug

Ilona Kröber

Ilona Kröber

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /SetinmotionAmsterdam
  /setinmotion

Set In Motion

Thuis voelen door herinrichting en kleur. Als je meteen aan de slag wilt met een echt woonimpuls, bel of mail mij dan.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Logo Bewust Amsterdam

 

Gevestigd in Amsterdam Oost