Appartement Hoogte Kadijk Amsterdam

Voorbeeld van het 'Zorgeloos-alles-in-één-pakket

Cyril had een appartement gekocht en wou heel graag zijn geliefd chinees meubilair aan laten sluiten bij zijn moderne woonstijl. Vandaar dat ik de twee stijlen in te combineren meubelstukken ging integreren.

Omdat Cyril ook in China werkzaam was geweest, was een Feng Shui analyse van de woning met een aansluitend advies voor hem vanzelfsprekend.

Voor hem speelde budgetbewaking een rol. Zodat hij meteen wist welk prijskaartje aan zijn mogelijk nieuw meubilair en verlichting zou hangen. Vandaar dat ik bij het bepalen van het nieuw aan te vullen meubilair onder ander ook kwalitatief goed tweedehands meubilair ging toevoegen aan het excelsheet. De uiteindelijke keuze kon hij zelf bepalen en kon in het overzicht meteen de uitkomst van de mogelijke uitgaven in cijfers zien.

Door de Feng Shui analyse kwamen knelpunten naar boven, die ik doormiddel van kleurgebruik ging oplossen. O.a. was een uitdaging, dat in de hal veel deuren op krappe ruimte bij elkaar kwamen. De oplossing is terug te zien in de keuze van de verlichting (speels en kleurrijk) en de kleurkeuze van de ruimte zelf (jonge uitstraling).

Cyril heeft voor het ‘Zorgeloos-alles-in-één pakket gekozen. Het project omvatte het ontwerpen en inrichten van deze woning, inclusief Feng Shui analyse, lichtplan en suggesties voor meubilair en schilderijen. Mijn taken: concept, organisatie, budgettering incl. excel sheet met specifieke productsuggesties, plattegrond met inrichting en interieur ontwerp.

Image
Image

Aanbeveling Cyril:

I hired Ilona to furnish and arrange my apartment. She is a well-structured professional with the ability to understand and adapt to personal tastes. She is capable of bringing a consistent vision to a space while handling and advising on technical concerns. I warmly recommend her for private interior design work, including color and feng shui advises.

voor/na

Image

illustratie presentatie

Image

Interesse? Je wilt meer weten?

Bel me, of laat even een berichtje achter!

Interesse? Je wilt meer weten?

Bel me, of laat even een berichtje achter!

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /setinmotion
  /ilona_setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving holistisch stimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Gevestigd in Amsterdam Oost

Volg me op Instagram