Volop genieten
  • Ilona Kröber

Volop genieten

Voor Harriet werken heb ik als heel fijn ervaren. Natuurlijk zijn er altijd uitdagingen die de klant als probleem beschouwt. Maar juist deze uitdagingen maken een opdracht voor mij de moeite waard. Harriet was niet alleen uitgekeken op haar interieur, maar er ontbrak iets als warmte en persoonlijkheid aan de inrichting. Juist zoveel dat zij mij inschakelde. Ze bleef steken in besluiteloosheid. Ook wou zij de vloer aanpakken, maar dat werd een obstakel: in het verleden was de vloer als ‘te duur’ bestempeld, waardoor hij letterlijk lang was blijven liggen.

In deze opdracht heb ik in eerste instantie het huis van de energetische kant bekeken.
Na de Feng Shui analyse, deel van mijn holistisch uitgangspunt, stel ik aan het begin van de opdracht veel vragen. Ik wil de verbinding zien en leggen tussen de bewoner en het huis. Ik beschouw beide als zelfstandige persoonlijkheden die een verbinding aangaan.

Set_in_Motion-holistisch-interieuradvies-FengShuiadvies3.jpg

 

Dan is het tijd voor de vormgeving met de juiste indeling van het meubilair, kleurgeving en akoestiek zodat de persoonlijkheden gaan matchen. Hierdoor kan een geheel ontstaan en woon je heel erg prettig. Dan is je huis je thuis, waar je jezelf kunt zijn en waar je graag vertoeft. De ruimtes ondersteunen je op een vanzelfsprekende manier, die bij jou als bewoner past.

Door mijn praktische skills kon ik Harriet aanmoedigen zelf de vloer te schuren en te beitsen. Wat nou duur? Door vooronderzoek en ervaring kon ik aangeven hoeveel tijd zij kwijt zou zijn, welke kleuren en merk te kiezen. Én hoe het het beste in stappen te doen, zodat de vloer begaanbaar blijft (naar de keuken en de wc). Dit gedeelte werd uiteindelijk een hoogtepunt van de transformatie, omdat zij het samen deed met haar dochter.

De aanbeveling en foto’s spreken voor zich. Heel hartelijk dank Harriet voor het mogen delen ervan. Set_in_Motion-holistisch-interieuradvies-FengShuiadvies2.jpg

Aanbeveling Harriet

Ilona heeft mij op basis van Feng Shui geadviseerd in de restyling van mijn woonkamer. FENG SHUI laat je met andere ogen naar je interieur kijken. Het heeft mij bewust laten worden van de invloed die kleur, materiaalgebruik, de opstelling van mijn meubels en de indeling van mijn woonkamer hebben op mij. Ik ervaar door het toepassen van FENG SHUI dat er een wisselwerking bestaat tussen de energie die uitgaat van mijn interieur en mijn eigen energie. Hierdoor is mijn huis nog meer mijn thuis-plek geworden!

Ilona haar frisse ideeën, doortastende aanpak, professionaliteit en het goed kunnen aansluiten bij mijn wensen, maken dat ik Ilona zeker kan aanbevelen. Ilona voelt goed aan wat jij als klant en de omgeving waarin je begeeft nodig heeft, ze brengt dit goed onder woorden en laat dit zien in een mooi uitgewerkt plan. Daarnaast beschikt ze over de nodige humor, luchtigheid en heeft ze een goed inlevingsvermogen. Zeer waardevol voor een ieder die zichzelf ook een prettige en energierijke leefomgeving gunt!

Set_in_Motion-holistisch-interieuradvies-FengShuiadvies1.jpeg

Wees welkom
Wil je ook iets veranderen in huis, maar weet je nog niet hoe? Arzel niet langer bel of mail me. 

kleureffecten, overzicht vanuit Feng Shui, kleuradvies, interieuradvies, kleur, sfeervol, sfeer, persoonlijkheid, zachte materialen, knusheid, rust in interieur, geborgenheid, warmte, op z'n gemak zijn

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /setinmotion
  /ilona_setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving holistisch stimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Gevestigd in Amsterdam Oost

Volg me op Instagram