Feng Shui: Hoe verwelkom je een nieuwe relatie in je leven?
 • Ilona Kröber

Feng Shui: Hoe verwelkom je een nieuwe relatie in je leven?

Wil je je leven een positieve draai geven en een nieuwe relatie verwelkomen?

Met Feng Shui kun je je leefomgeving, en met name je slaapkamer, zo inrichten dat deze je helpt je doelen te bereiken.

Je bent een alleenstaande moeder en je kind gaat binnenkort het huis uit. Je hebt lang voor je kind gezorgd en nu is het tijd om aan jezelf te denken. Je bent klaar voor een nieuwe, echte relatie.

De principes van Feng Shui kunnen je hierbij helpen, vooral in je slaapkamer. Door de onderstaande principes toe te passen, creëer je een omgeving die een nieuwe partner verwelkomt.

 1. Het bed als anker
  • Plaats het hoofdeinde van je bed tegen een gesloten muur voor stevigheid en veiligheid. Dit geeft een gevoel van geborgenheid  en zelfvertrouwen.
 1. Deur vrijhouden
  • De deur naar je slaapkamer moet volledig geopend kunnen worden, minstens in een hoek van 90 graden. Dit staat symbool voor toegankelijkheid. Verwijder obstakels zoals stofzuigers, kleding of strijkplanken die de deur blokkeren.
 1. Symboliek in decoratie
  • Kijk naar de foto's, beelden en schilderijen in je slaapkamer. Vermijd afbeeldingen van voorouders en solitaire figuren. Kies liever voor afbeeldingen van koppels of gezellige scènes. De symbolische waarde hiervan is belangrijk: het helpt je intuïtie te sturen naar wat je wenst.
 1. Gelijkwaardigheid
  • Zorg dat beide zijden van het bed toegankelijk zijn en er evenveel ruimte is naast het bed. Dit signaleert dat je open staat voor een relatie en gelijkwaardigheid belangrijk vindt. 
  • Ook bevordert een gelijkwaardige relatie dat er aan beide zijden van het bed een nachtkastje of plankje en lampje is. 
  • Zelfs in kleine ruimtes kun je creatief zijn. Hang bijvoorbeeld twee mini plankjes en twee lampjes aan beide zijden van het bed.
 1. Oude energie loslaten
  • Bed, matras en beddengoed dragen de energie van eerdere relaties. Overweeg om deze te vervangen om een frisse start te maken. Als je budget beperkt is, vervang dan op zijn minst het matras.

Het toepassen van deze tips begint met je intentie. Sta je echt achter je beslissing om een nieuwe relatie te verwelkomen? Dan zullen deze veranderingen in je leefomgeving je ondersteunen in het aantrekken van een nieuwe partner.

Hulp nodig?

Wil je persoonlijke hulp bij het inrichten van je slaapkamer volgens Feng Shui? Neem eenvoudig contact met me op, zodat we samen kunnen werken aan toepasbare oplossingen voor je specifieke ruimte. 

Een klant van mij heb ik niet alleen Feng Shui advies gegeven voor haar woonverdieping, maar ook geadviseerd voor haar slaapkamer. Er zijn geen garanties, maar deze klant heeft mijn advies opgevolgd en binnen drie maanden had zij een nieuwe relatie, die haar ogen deden vonkelen. 

overzicht vanuit Feng Shui

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /setinmotion
  /ilona_setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving holistisch stimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Gevestigd in Amsterdam Oost

Volg me op Instagram