Workshop Interieur & Kleur

Wil je weten hoe kleur de sfeer in je interieur beïnvloedt?

Agenda Workshops

In 2022 geef ik alleen workshops voor kleine groepen vanaf 4 personen. Mocht je hierin interesse hebben, kun je mij mailen.

Aanmelden via contactformulier

Gaat het bij jou behalve om de laatste interieurtrends, ook om praktische tips die jouw ruimte kunnen omtoveren tot een leefruimte waar jij je echt ‘thuis’ voelt? En wil je weten hoe kleur de sfeer in je interieur beïnvloedt? Volg dan de workshop Interieur & Kleur bij Ilona van Set in Motion.

Deze workshop duurt 3 uur en is €87* p.p., inclusief syllabus, materialen, koffie/thee en lekkernij.
Voor groepen vanaf 5 personen zijn individuele prijsafspraken mogelijk. Maximaal 8 deelnemers per workshop, vanwege individuele begeleiding. 
Beschikbare data zie agenda, Meld je direct aan!

Tijdens de workshop Interieur & Kleur leer je, onder begeleiding van Ilona, een nieuw sfeerplan/moodboard te maken die bij jou en jouw ruimte past.

* inclusief 21% BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor professionals

 

Aanmelden via contactformulier


Mocht je erover nadenken: je hoeft helemaal niet te verhuizen om in een fantastisch huis te wonen. Aan de hand van verschillende tips en tal van inspirerende beelden (theorie) creëer je jouw ideale inrichting van het interieur. Ook bespreken we kleurtoepassing, dieptewerking, sfeer, materiaal, indeling van het meubilair.

Moodboard
Vervolgens ga je zelf aan de slag met jouw persoonlijke moodboard. Uiteraard is er tijdens het maken van de persoonlijke moodboard ruimte voor vragen en krijg je wellicht een nieuw inzicht of idee over de woning en maak je jouw moodboard echt van jou!

“Met minimale middelen het maximale bereiken.”

Stijl en kleur bepalen voor een woonruimte is niet altijd even makkelijk. Deze ontspannen en gezellige workshop was precies de impuls die ik nodig had. Met name het maken van een moodboard was ontzettend leuk en nuttig. Na de workshop had ik veel zin en inspiratie om meteen aan de slag te gaan.

Simon uit Amsterdam

Erg leuk om met een groep aan de slag te gaan met tips en uitleg van Ilona. Ik had nooit gedacht dat ik al zo ver zou komen.

Eveline uit Utrecht

Ilona's workshop gaf me net dat zetje dat ik nodig had om mijn woonkamer anders in te richten en te kleuren. Door het moodboard ben ik op het juiste been gezet en samen met Ilona's uitleg over kleurgebruik en advies kan ik nu aan de slag!

Noëmi uit Amsterdam

Interesse? Of wil je meer weten?

Laat even een berichtje achter dan bel ik je terug.

Interesse? Of wil je meer weten?

Laat even een berichtje achter dan bel ik je terug.

Ilona Kröber

Ilona Kröber

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /SetinmotionAmsterdam
  /setinmotion

Set In Motion

Thuis voelen door herinrichting en kleur. Als je meteen aan de slag wilt met een echt woonimpuls, bel of mail mij dan.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Logo Bewust Amsterdam

 

Gevestigd in Amsterdam Oost