Appartement Spaarndammerbuurt

Interieur en kleuradvies van het 2-verdiepingen appartement

Heleen en Willem gingen begin van het jaar verhuizen naar Amsterdam.
Heleen sprak me aan, om oud en nieuw meubilair te combineren in het nieuwe appartement. Omdat de smaken van haar en haar vriend nogal verschillen, heb ik allebei hun eigen voorbeelden laten toesturen. 

Ik was blij verrast met de lef, die uit de voorbeelden sprak.
We ontmoetten elkaar op locatie en heb ik mijn ideeën bij hun gepolst. Zij waren bijvoorbeeld meteen enthousiast, om in de keuken alleen de tegelfront te vervangen. En om de keuken qua kleurgebruik bij de woonruimte te trekken.

Het resultaat is een appartement die sfeervol en kleurrijk warmte uitstraalt.
Je kunt het huis ook huren via airbnb. Neem een kijk!

Image
Image

Aanbeveling van Jacqueline

Een aantal jaren geleden volgde ik bij Ilona een cursus binnenhuisarchitectuur. Met haar zinvolle en praktische adviezen heb ik onze slaapkamer en woonkeuken ingericht. En nooit meer iets aan veranderd. Zo thuis voelden deze ruimtes. De overige ruimtes bleven altijd onaf voelen. Daarom opnieuw een cursus gevolgd bij Ilona. Vitale leefomgeving - Praktische Feng Shui. Hier komt o.a. aan de orde welke invloed de indeling van je huis en de inrichting op jou als persoon heeft. Het is deze combinaie van kennis die Ilona in huis heeft die ik zo inspirerend vond dat ik haar vroeg om hulp bij de inrichting van ons nieuwe huis. Bij alle keuzes die wij moesten maken konden wij terugvallen op een basisplan van kleuren, materialen en indelng die ons veel keuzestress heeft bespaard.
Hadden we normaal gesproken gekozen voor veilig wit, nu hebben we out of the box durven denken en hebben we een huis dat vanaf het begin voelt als een warm huis. Ilona dringt niet haar smaak op, gaat uit van de smaak van de klant, maar helpt met haar adviezen de wensen boven tafel te krijgen en maakt ook duidelijk welk effect bepaalde keuzes hebben. Zo kan je toch tot andere keuzes komen die nog steeds bij je eigen persoonlijkheid passen.
En het verrassende was dat alle spullen waar we in de loop van de tijd aan gehecht waren geraakt, ineens tot hun recht kwamen. Ja kan dus al een hoop bereiken met de spullen die je al hebt.
Kortom, de energie en inspiratie die Ilona bijdraagt is de investering dubbel en dwaars waard!

voor

Image

na

Image

voor

Image

na

Image

Interesse? Je wilt meer weten?

Bel me, of laat even een berichtje achter!

Interesse? Je wilt meer weten?

Bel me, of laat even een berichtje achter!

Ilona Kröber

Ilona Krober profiel1a

  06 42 162 786
   ilona [at] setinmotion [dot] eu
  /SetinmotionAmsterdam
  /setinmotion

Set In Motion

Verzorgde oases van rust verdiepen het helingsproces.

Wil je je werk- of leefomgeving positief gestimuleren? Bel of mail mij.

Geregistreerd interieurarchitecte bij Architectenregister en BNO
Kleurspecialiste met 25 jaar ervaring
Feng Shui professional

Logo Bewust Amsterdam

 

Gevestigd in Amsterdam Oost